Emirhisar Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi üstün tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, kendine güvenen, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için Okulumuzun bütün imkanlarını Okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinlikleri yanında sosyal etkinliklere önem veren çevremizde örnek ve öncü bir okul olabilmektir.

Misyon: Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların gelecekte gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.20
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okula İlçe Merkezinden Çivril´den Servisle Gidiş-Geliş Mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol, futsal, futbol, yakartop, dart, bocce takımlarımız mevcut olup birçok derece ve kupamız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://emirhisarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BALÇIKHİSAR MAH. SAĞLIK BALÇIKHİSAR SK. EMIRHISAR ORTAOKULU BLOK NO 1 ÇİVRİL / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal + Kısmi Taşımalı

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçe merkezine yakın mesafede bulunduğundan okulumuza ulaşım sorunu yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine Uzaklığımız 103km´dir. İlçe Merkezine uzaklığımız 7km´dir